В Клиърфийлд плюс направлението представяме 2 нови хибрида:

LG 50.550 CLP

Средно ранен линолов слънчоглед за масло, представител на патентованата ни технология за допълнителна защита срещу паразита Синя китка –  SUNEO¹. Този хибрид притежава надграден добивен потенциал, както и генетическа защита срещу мана (вкл. раси 737 и 777, установени в България след 2019г.).

Можете да проверите добивите му от Жътва 2022г. тук.

LG 50.455 CLP

Линолов ранен хибрид за масло, с много добро представяне през последните години, с отлично озърнени и с изпълнен център пити, с плътно набити семена, което дава гаранция за много добър добив.

Можете да проверите добивите от Жътва 2022г. тук.

В Клиърфийлд направлението поставяме акцент върху следните 2 хибрида:

LG 58.390 CL

Ранен, линолов слъчоглед за масло, пример за новото поколение генетика на компанията, което се отличава с много добра усточивост на мана, включително расите установени на територията на страната след 2019 година (737 и 777). 

Хибридът се отличава с изключително доброто си поведение в условия на засушаване. Този проблем е често срещан в районите на южна и североизточна България и го прави перфектното решение за полетата в тези части на страната.

Можете да проверите добивите от Жътва 2022г. тук.

LG 58.630 CL

Средно ранен линолов хибрид за масло, притежаващ генетическа защита срещу паразита синя китка – до раса G, много добра устойчивост на мана при всички установени раси в България (вкл. 737 и 777).

хибрид-lg-58,630-CL

Кадър с дрон, Ден на полето, с.Гешаново, обл. Добрич.
Директно сравнение между LG 58.630 CL и Конкурент на полето. Демонстрация на устойчивост срещу паразита Синя китка и ефективност на LG хибридите в технологията SUNEO.

Можете да проверите добивите от Жътва 2022г. тук.

Един от най-посещаваните парцели по време на форума в Добрич, беше този с нашето най-сериозно предложение при оптимизираните за Express TM 50 СГ хербицид хибриди  – LG 50.479 SX. Това е средно ранен хибрид за масло, лансиран в България през 2021г. и с много стабилни резултати в цялата страна. На полето в с. Гешаново показахме отличен посев, с много голяма чистота.

Въпреки сериозните температурни изменения и засушаването особено в северна България през сезон 2022г., новите хибриди на Лимагрейн показаха отлична стабилност, а добивите им могат да бъдат проверени за всяка област в страницата ни тук.

Стартираме кампания 2022/2023 с много добре подготвено и пълно портфолио!

¹SUNEO е патентована технология на Лимагрейн за защита на добива, чрез уникално съчетаване на генетическа защита срещу паразита Синя китка и ефективен контрол на плевелите.