Каталог 2024: Есенни култури

ОЩЕ КАТАЛОЗИ

Като селекционер с над 50-годишна история, Лимагрейн всяка година се стреми да отговори на нуждите на пазара и то според спецификите на съответния регион. В България компанията се стреми да предлага нови хибриди във всички технологии и направления както при пролетните, така и при есенните култури.

През сеитбена кампания 2023г. слънчогледите LG 50.479 SX* (ескпрес технология), както и новия хибрид LG 50.550 CLP (клиърфийлд плюс технология), надскочиха всички очаквания и вече се очертават като продукти със задължително присъствие в сортовата структура на земеделските стопанства в страната. Силажното направление – LGAN (Limagrain Animal Nutrition) – постепено навлиза, поставяйки акцент вече както върху вискоите добиви при царевицата за силаж, но и върху по-добрата смилаемост на фибрите, което е в пряка зависимост с по-високия млеконадой и месопроизводителност.

Отново през есенно-зимната кампания на 2023г., Лимагрейн прави силно представяне на портфолиото рапица в лицето на LG АМБАСАДОР** (конвенционална технология), подкрепен от първият ни клиърфийлд хибрид с генетическа устойчивост на жълта вироза – LG КОНСТРУКТОР. И разбира се, нека не забравяме, че според официалните панели на Kleffmann/Kynetec за България през последните години, най-предпочитаните сортове житни култури отново са част от портфолиото на Лимагрейн – Авеню (мека зимна пшеница) и LG Зебра (фуражен ечемик). В допълнение, през новата кампания ще надградим това, което загатнахме през 2022г. – а именно, новият ни високодобивен сорт ранна пшеница LG АСТЕРИОН с основание ще разшири присъствието си.

Разгледайте актуалните ни каталози и предложения за всяка кампания.

*Оптимизиран за Експрес ТМ 50 СГ хербицид.
**Първият рапичен хибрид с по-ефективно усвояване на азота (NFlex генетика).